Skatelessen

Zowel door jeugdleden als volwassen, kunnen bij skatevereniging Venlo skatelessen gevolgd worden.

Skatevereniging Venlo biedt de leden de mogelijkheid tot het volgen van lessen op de clubavonden. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde skateinstructeurs. De lessen worden aangepast aan de niveaus van de leden. Er worden lessen verzorgt voor jeugd en volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden.

Skatevaardigheidslessen jeugd

Voor de jeugd worden skatevaardigheidslessen gegeven. Tijdens deze lessen, die op de vrijdagavond plaatsvinden van 19.00 – 20.00 uur, komen de volgende onderwerpen aan bod:
– technieklessen (aanleren van de skatetechniek)
– skatevaardigheid (wendbaar en stabiel op skates zijn)
– skateveiligheid (veilig leren skaten)
– remtechnieken (aanleren van enkele remtechnieken om snel te kunnen stoppen)
Het plezier tijdens deze lessen staat voorop, zodat de lessen ook worden opgevuld met aanvullende activiteiten, zoals stempeltocht, skatespellen, tijdrijden, streethockey)

De skatelessen beginnen op maandag 8 april en vrijdag 12 april

De kosten voor de lessen bedraag 15 euro op jaarbasis.

Inschrijfformulier lessen 2019

Skatelessen volwassenen

Op dit moment hebben wij  niet voldoende aanmeldingen om een volwassengroep les te geven.

streethockey_3_april_2009 021